اصول و قوانین چیدمان مبل – بخش اول

مقدمه

در دکوراسیون داخلی، چیدمان مبلمان یکی از عوامل مهمی است که به شکل و ارتباط اجزای مختلف فضا تعیین کننده‌ی ظاهر نهایی اتاق می‌باشد. اصول و قوانین چیدمان مبلمان به صورت یکپارچه و متناسب با ابعاد و نیازهای فضا، می‌تواند به بهبود آسایش و زیبایی فضا کمک کند. در این مقاله، به بررسی اصول و قوانین مهم در چیدمان مبلمان پرداخته و نکاتی را برای انتخاب و ترتیب درست مبلمان در فضاهای مختلف ارائه خواهیم داد.

قوانین چیدمان مبلمان

اصول و قوانین چیدمان مبلمان به دقت در نظر گرفتن ابعاد و اندازه‌های فضا، ترکیب مناسب عناصر دکوراسیون و استفاده از فضای موجود به بهترین شکل ممکن متمرکز است. برای چیدمان موثر مبلمان در یک اتاق، ابتدا باید با توجه به اندازه و شکل فضا، انتخاب درستی از مبلمان داشت. به عنوان مثال، در فضاهای کوچک می‌توان از مبلمان با ابعاد کوچک‌تر و طراحی‌های ساده استفاده کرد تا اتاق بزرگتر به نظر بیاید. همچنین، باید به توزیع صحیح مبلمان در فضا توجه داشت تا جریان حرکت در اتاق مسدود نشود و زیبایی ظاهری اتاق حفظ شود.

اصول و قوانین - مبلمان و دکوراسیون

اصول و قوانین چیدمان مبل اتاق نشیمن و پذیرایی

چیدمان مبل در اتاق پذیرایی و نشیمن اصول و قوانین خاصی دارد که باید با توجه به اندازه و شکل اتاق و سبک دکوراسیون داخلی منزل شما انجام شود. یک ‌خانه خالی هم می‌تواند مانند یک صفحه سفید یا بوم، یک فرصت یا چالش برای‌تان باشد؛ مثلا اینکه چطور آن را چیدمان کنید یا از کجا شروع کنید.

زمانی که به طراحی داخلی خانه خود می رسید، باید چیزهای زیادی را در نظر بگیرید. از نقاط کانونی و دیوارهای اصلی تا اصول فنگ شویی، می تواند برای تناسب با سبک شخصی شما کاری بسیار مشکل باشد. تصمیم گیری در مورد نحوه چیدمان مبلمان با یک مدل در ذهنتان اولین قدم برای ایجاد محیطی منسجم است که سلیقه شخصی تان را منعکس می کند .

چیدمان مبل

در این بخش در مورد نحوه چیدمان مبلمان شامل ایده هایی برای انواع اتاق ها و فضاها است که حفظ این نکات اساسی به شما کمک خواهد کرد تا کارتان را به خوبی کامل کنید. پس برای یادگیری بیشتر در مورد آرایش مبلمان و چیدمان مناسب اتاق هایتان این بخش را به درستی مطالعه کنید.

راهنمای چیدمان مبل با توجه به شکل اتاق نشیمن و پذیرایی

فضای خالی بین مبلمان را حفظ کنید ، اتاقی در ورودی با یک نیمکت بلند ایجاد کنید که به عنوان نقطه عطفی برای گذاشتن کیف های پول، کفش و غیره به کار می رود و جای نشستن در اطراف بخاری یا نقطه کانونی دیگر اتاق را طوری تنظیم کنید که از نظر بصری متعادل باشد.

فضای نشیمن بزرگ:

در یک اتاق نشیمن بزرگ با پنجره های زیاد، مبلمان را جلو و در مرکز بچینید و مبلمان باید روبه روی هم باشند و فاصله آن ها به قدری زیاد نباشد تا تشویق به گفتگو کنند. زیر صندلی ها یک فرش بسیار بزرگ بیندازید و صندلی و فضای ذخیره اضافی را در حومه اتاق نشیمن نزدیک دیوارها جمع کنید.

فضای نشیمن کوچک:

برای اتاق های نشیمن کوچک، با گذاشتن قطعات بلند تر، ارتفاع بصری را به طرح اضافه کنید. میز های فنجان قهوه و قطعات مرکزی برای باز کردن اتاق در قسمت کناری مناسب است. استفاده از قفسه های کمد برای ذخیره سازی اضافی در هر طرف اتاق عالی است و از آینه هایی استفاده کنید تا فضای اتاق بزرگ تر به نظر برسد .

اگر اتاق نشینمن و یا پذیرایی شما متراژ بالایی ندارد بهتر است از مبلمان کلاسیک و تا حد امکان ساد استفاده کنید تا با ایجاد شلوغی در دید محیط شما را کوچک جلوه ندهد.

رعایت توازن در چیدمان اتاق پذیرایی نظم و جذابیت آن را بالا می برد به نوعی که حس آرامش و نظم با این طریق به فرد القا می شود.

در فضاهای کوچک بهتر است از رنگ های روشن استفاده کنید تا علاوه بر راحتی، موجب بزرگ تر دیده شدن فضا نیز بشود.

اصول و قوانین - مبلمان طوسی و کوسن نارنجی

نتیجه‌گیری

به طور کلی، اصول و قوانین چیدمان مبلمان یکی از عوامل مهمی است که در تعیین زیبایی و استفاده بهینه از فضاهای داخلی نقش مهمی دارد. با رعایت نکاتی همچون ابعاد فضا، انتخاب مناسب مبلمان و توزیع منطقی آن، می‌توانید یک فضای داخلی زیبا، عملی و کاربردی ایجاد کنید که با سلیقه شما هماهنگی داشته باشد و به شکل و شمایل نهایی اتاق کمک کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *